Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru bărbaţi din Alba, suprinşi de poliţişti îm timp ce conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice sau fără permis. S-au ales cu dosare penale

Publicat

politie

Poliţiştii din Alba au sancţionat în acest sfârşit de săptămână patru şoferi, pentru conducerea de autovehicule fără permis auto sau cu alcool „la bord”. Cei patru bărbaţi s-au ales cu dosare penale pentru infracţiunile comise.

Sâmbătă după-masa, poliţiştii din Şpring au oprit pentru control, pe DJ 106 K, un autoturism care se deplasa în direcţia Sebeş – Daia. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,79 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Sebeş unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit pe numele şoferului acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Sâmbătă seara, la ora 22.30, poliţiştii Postului de Poliţie Şibot au oprit pentru control, pe DN 7, pe raza comunei, un moped condus de M.M.D., de 39 de ani, din Alba Iulia. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, motiv pentru care pe numele său au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Duminică, la ora 11.56, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat, pe strada Principală din localitatea Sântimbru, pe R.M.I., de 26 de ani, din comuna Galda de Jos, în timp ce conducea un autoturism având permisul suspendat. Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Duminică, la ora 19.40, poliţiştii din Jidvei au oprit pentru control, pe strada Morii din comună, un moped condus de O.A., de 28 de ani. În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Blaj unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui O.A. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax