Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru bărbați din Blaj, cercetați pentru furt. Au fost prinși cu trei căruțe pline de fân sustras de pe terenul unui cetățean

Publicat

baloti ,capita de fan Patru bărbați din Blaj au fost prinși în flagrant în timp de transportau, cu trei căruțe, fân în valoare de aproape 900 de lei, furat de pe terenul unui cetățean. Furajele au fost restituitele, iar hoții s-au ales cu dosare penale.

Marţi, în jurul orei 11.00, în urma unui apel prin 112, prin care era semnalat faptul că de pe un teren agricol din „Valea Vezii”, de pe raza municipiului Blaj, mai mulţi indivizi sustrag furaje, o patrulă de siguranţă publică, formată şi poliţist şi jandarmi s-a deplasat în zonă.

Cu această ocazie au fost surprinşi în flagrant delict 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 42 de ani, toţi din municipiul Blaj, în timp ce transportau, cu 3 căruţe, fân în valoare de 870 lei, sustras de pe terenul agricol al unui cetăţean din municipiul Blaj.

Furajele au fost restituite păgubitului, iar faţă de cei 4 bărbaţi a fost întocmit dosar penal, în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax