Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru câini din adăpostul public al municipiului Alba Iulia, la un pas de a fi eutanasiați. Cum pot fi salvați

Publicat

catei adapost alba iulia

Iubirea necondiționată e la un pas de a fi eutanasiată. Ei asta fac, ei asta simt, ei asta oferă: dragoste absolută, fără condiții și note de subsol. Patru dintre cățeii din adăpostul public al Municipiului Alba Iulia sunt la un pas de a fi eutanasiați. Suntem siguri însă că pot fi salvați prin implicarea noastră. Adopția e soluția cea mai simplă, fie ea directă și gratuită, din adăpost sau adopția la distanță ce presupune un cost lunar modic, care însă asigură hrană și tratamentul câinelui adoptat, transmit reprezentanţii Primăriei.

„Nu pornim neaparat de la o remușcare, ci de la faptul că orice viață trebuie salvată. Pornim de la efortul voluntarilor și de la oameni cu suflet din afara țării care ne învață cum să luăm parte la viață, nu să luăm o viață. Sunt mai bine de doi ani de când niciun cățel nu a mai fost eutanasiat, credem că e momentul să păstrăm această reușită. E un fenomen care aparține comunității și nu-l putem trata separat sau cu mai puțin interes decât altceva. Printr-un efort voit sau generozitate putem rezolva ce legea nu poate”, a spus viceprimarul municipiului Alba Iulia, Paul Voicu.

Cei interesați se pot adresa Serviciului de Ecarisaj din cadrul primăriei.

„Adopția la distanță presupune acoperirea cheltuielilor de 204 lei/ lună, de câine. Documentele se obțin de la camera 4, biroul aflat în clădirea administrației piețelor. Crotaliile 415, 448, 469, 486 sunt, de fap: Oly, Lora, Mura, Roa.

Adopția definitivă este gratuită, iar cățeii sunt preluați vaccinați și sterilizați. Putem fi mai oameni decât lăsăm uneori să se vadă și îi putem salva. Pe ei și iubirea lor pentru noi, necondiționată. 25 februarie ar putea fi aniversarea lor”, au transmis reprezentanții primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax