Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru cerşetori, „săltaţi” de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. O femeie îşi folosea fiica de un an ca să inspire mila trecătorilor

Publicat

Patru cerşetori suprinşi de poliţişti pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au fost sancţionaţi şi alte 75 de persoane au fost legitimate, miercuri, în cadrul unei acţiuni de menţinere a siguranţei publice şi combaterea cerşetoriei. O tânără de 26 de ani se folosea de fiica ei în vârstă de un an ca să inspire mila trecătorilor.

Poliţiştii de investigaţii criminale, ordine publică şi  rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au organizat o acţiune de menţinere a climatului de siguranţă civică, pe raza municipiului, fiind vizată, în special, zona Bulevardul Transilvaniei.

S-a urmărit depistarea persoanelor care nu-şi justifică prezenţa pe raza municipiului şi a celor care apelează la mila publică dar şi respectarea de către participanţii la traficul rutier a normelor legale în vigoare.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 75 de persoane şi verificate 33 de autovehicule şi au fost aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.810 lei, din care 16 privind încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 20 privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost depistate patru persoane care apelau la mila publică, faţă de acestea fiind luată măsura sancţionării contravenţionale.

Totodată a fost constatată o infracțiune de „folosirea unui minor în scop de cerşetorie”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 215 alin 1 Cod Penal. C.L., o tânără de 26 de ani, apela la mila publică folosindu-se de fiica ei, în vârstă de un an.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax