Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru copii folosiți de părinți pe străzile din Teiuș la cerșit. Cum apelau la mila trecătorilor și ce au făcut polițiștii

Publicat

Patru minori erau exploatați de părinții lor, pe străzile din Teiuș, în scopul cerșătoriei. Mai exact, polițiștii din Alba în urma unei acțiuni în oraș, au depistat un bărbat și o femeie care se foloseau de minori pentru a cerși. 

Acțiunea a avut loc duminică, 31 iulie. Potrivit IPJ Alba, polițiștii au depistat un bărbat și o femeie, ambii din localitatea Ernea, județul Sibiu, care sunt bănuiți de săvârșirea infracţiunii de folosirea unui minor în scop de cerșetorie.

Aceștia ar fi apelat, în mod repetat, la mila publică, pe raza orașului Teiuș, folosindu-se de copiii lor minori, cu vârste cuprinse între 2 și 10  ani.

În total este vorba despre patru copii. Doi se aflau la cerșit cu femeia, iar doi cu bărbatul. Aceștia stăteau alături de minori și apelau la cetățeni pentru a primi bani.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele celor doi adulți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 01.08.2022 at 13:50

    Bravo lor ! În Alba Iulia au stat trei zile la cerşit (la B&B şi Profi) dar poliţiştii din Alba erau la scăldat, că era zăpuşeală mare. De homle;i ce să mai zic, mi-au spus că n-au ce ne face.Bătaie de joc, plătiţi să stea la umbră.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax