Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru cutremure în România, în zona Vrancea, în doar 12 ore. Cel mai puternic a avut o magnitudine de 4,2 pe Scara Richter

Publicat

cutremur

Patru cutremure au avut loc în România, în zona Vrancea, în doar 12 ore, cel mai puternic având magnitutdinea de 4,2 grade pe Scara Richter. 

Trei cutremure, cu magnitudini între 2,5 şi 2,9 pe Richter, s-au produs miercuri dimineaţa în judeţele Buzău şi Vrancea, într-un interval de 30 de minute, respectiv între orele 1:06 şi 1:32.

Cel mai recent s-a produs miercuri la ora locală 12:31 în judeţul Buzău, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). A avut 4,2 grade pe Scara Richter.

Citește și: Cutremur de suprafață produs în apropiere de Cluj-Napoca. Seismul a avut loc la adâncimea de 2 km

Seismul s-a produs la o adâncime de 140 km, în apropierea următoarelor oraşe: 53 km est de Braşov, 65 km nord de Ploieşti şi 121 km nord de Bucureşti.

În august, în România s-au produs 19 cutremure.

Cel mai important seism din acest an a avut loc în pe data de data de 26 mai, cu o magnitudine de 4,7 grade. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax