Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru decese cauzate de COVID-19 în Alba. O femeie de 49 de ani cu o afecțiune minoră a pierdut lupta cu virusul

Publicat

Au fost înregistrate patru decese cauzate de COVID-19 în județul Alba. Este vorba despre trei femei și un bărbat. Printre cei care au pierdut lupta cu virusul se află și o femeie din Alba Iulia, în vârstă de 49 de ani, care nu suferea de afecțiuni grave. 

Femeie 66 de ani din Balcaciu, confirmată cu coronavirus și internată pe secția ATI a Spitalului Județean din Alba Iulia pe 24 octombrie.

A decedat două zile mai târziu pe 26 octombrie: stop cardiorespirator, brohopneumonie cu coronavirus. Avea multiple afecțiuni.

Femeie, 49 de ani din Alba Iulia. Confirmată cu COVID-19 pe 14 octombrie și internată în aceeași la Spitalul din Alba Iulia. Pe 18 octombrie a fost transferată pe secția ATI, a decedat pe 27 octombrie: stop cardiorespirator, brohnopneumonie cu coronavirus, insuficiență respiratorie acută. Suferea de o afecțiune minoră (obezitate)

Bărbat 69 de ani, din Gura Sohodol, confirmat cu coronavirus pe 18 octombrie, internat Spitalul din Blaj și transferat la Spitalul din Lugoj. A decedat pe 26 octombrie: stop cardiac, brohnopneumonie respiratorie acută, insuficiență renală. Suferea de o singură afecțiune cardiovasculară.

Femeie de 74 de ani, din Aiud, confirmată cu coronavirus în 26 octombrie, internată la CPU Aiud și transferată la UPU Alba. A decedat în ziua internării pe 26 octombrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie, penumonie COVId-19. Avea multiple comorbidități.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax