Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru decese cauzate de COVID-19 în județul Alba. Trei bărbați și o femeie au pierdut lupta cu virusul

Publicat

Au fost înregistrate alte patru decese cauzate de COVID-19 în județul Alba. Este vorba despre trei bărbați și o femeie care sufereau de multiple afecțiuni. 154 de persoane au decedat de la începutul pandemiei de COVID-19 în județul Alba. 

Citește și ALBA: 159 de cazuri noi de COVID-19, confirmate în ultimele 24 de ore. Situația oficială din județ în data de 3 noiembrie

– bărbat în vârstă 68 de ani, din Alba Iulia, confirmat în 27 octombrie, internat în 28 octombrie la Spitalul din Blaj, decedat în 2 noiembrie: stop cardiorespirator, infecție Sars-Cov-2.  Suferea de multiple afecțiuni.

– bărbat în vârstă de 84 de ani, din Cugir, confirmat în 27 octombrie, internat la SJU Alba Iulia, decedat în 2 noiembrie: stop cardiorespirator, infecție cu Sars-Cov-2 formă severă, pneumonie acută. Avea multiple afecțiuni.

– femeie în vârstă de 81 de ani, din Alba Iulia, confirmată în 26 octombrie, internată la SJU Alba Iulia, decedată în 2 noiembrie: stop cardiorespirator, infecție cu Sars-Cov-2 formă severă, pneumonie acută. Avea multiple afecțiuni.

– bărbat în vârstă de 77 de ani, din Mihalț, confirmat în 22 octombrie, internat la SJU Alba Iulia, decedat în 1 noiembrie: stop cardiorespirator, infecție cu Sars-Cov-2 formă severă, pneumonie acută, insuficiență respiratorie acută, insuficiență renală. Suferea de multiple afecțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax