Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru decese în Alba cauzate de COVID-19. Trei femei și un bărbat au pierdut lupta cu virusul

Publicat

Patru noi decese cauzat de COVID-19 au fost înregistrate în județul Alba. Este vorba despre trei femei și un bărbat care au pierdut în ultimele zile lupta cu virsul SARS COV 2. 

Bărbat, 49 de ani din Blaj. Internat pe 15 noiembrie la Spitalul din blaj și confirmat pozitiv pe 16 noiembrie. A decedat pe 18 noiembrie: stop cardiorespirator, pneumonie bilaterală severă SARS COV 2, insuficiență respiratorie acută severă, Suferea de mai multe afecțiuni.

Femeie, din Baia de Arieș, confirmată pe 9 noiembrie, internată la Spitalul din Câmpeni și decedată pe 18 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută, pneumonie virală SARS COV 2. Avea mai multe afecțiuni.

Femeie din Alba Iulia, confirmată pe 28 octombrie, internată la Spitalul din Aiud. A decedat pe 18 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie severă, bronhopneumonie severă cu SARS COV 2.  Avea mai multe afecțiuni.

Femeie de 82 de ani din Cugir. a fost confirmată cu COVID-19 pe 14 noiembrie, internată la Spitalul din Cugir pe 15 noiembrie. A decedat pe 18 noiembrie: stop cardiorespirator, pneumonie virală serveră SARS COV 2, insuficiență respiratorie acută. Avea mai multe comorbidități.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax