Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru femei din Alba au fost bătute, agresate sau amenințate cu moartea de către concubini. Ce au făcut polițiștii

Publicat

pixabay free

Patru femei din Alba au fost bătute, agresate sau amenințate de concubini, în doar două zile. Femeile au avut puterea de a suna la poliție și a relata ce au pățit. 

În urma acțiunii polițiștilor, bărbații s-au ales cu câte un ordin de protecție și un dosar penal. 

Primul caz s-a petrecut la Șibot.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 septembrie 2021, în jurul orei 15.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați, prin 112, de către o femeie de 49 de ani, din comuna Șibot, județul Alba, cu privire la faptul că a fost amenințată de concubin.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la locuința femeii, a rezultat că, în jurul orei 13,30, pe fondul unor discuții contradictorii, concubinul său, în vârstă de 53 de ani, folosindu-se de mai multe obiecte contondente, ar fi amenințat-o cu acte de violență.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar, în urma interpretării răspunsurilor date de victimă, au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile, obligându-l pe bărbat să părăsească locuința comună și să nu se apropie de concubina sa.

Față de bărbat a fost întocmit și dosar penal, pentru amenințare.

Tot vineri, un alt caz de violență domenstică la Vințu de Jos

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 septembrie 2021, în jurul orei 18,15, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au intervenit la o locuință din comună de unde o femeie a semnalat faptul că a fost agresată de concubin.

Din primele cercetări a rezultat că, în urma unor discuții contradictorii avute cu concubinul său, o femeie de 49 de ani, ar fi fost agresată.

În contextul conflictului, bărbatul ar fi distrus ușa unei anexe gospodărești.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și distrugere și a fost emis un ordin de protecție provizoriu prin care i-a fost interzis să se apropie de concubina sa.

Femeie bătută cu pumnii de către șot, la Șona

La data de 17 septembrie 2021, în jurul orei 15.45, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au intervenit la o locuință din comuna Șona, de unde o femeie a semnalat, prin 112, faptul că a fost agresată de soțul său, de care este despărțită, în fapt.

Din primele cercetări, a rezultat că, în urma unor discuții contradictorii care au avut loc între cei doi, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, ar fi lovit-o pe femeie, cu pumnii, în zona spatelui.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile, bărbatului fiindu-i interzis să se apropie de soția sa.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Un bărbat din Lunca Mureșului după ce a băut și-a amenințat nevasta cu moartea

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 septembrie 2021, în jurul orei 13,00, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au intervenit la o locuință din Lunca Mureșului unde o femeie a reclamat faptul că a fost amenințată de către soțul său.

Din primele cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 67 de ani, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi amenințat, cu moartea, soția.

Polițiștii au întocmit, față de bărbat, dosar penal, pentru amenințare și au emis un ordin de protecție provizoriu prin care l-au obligat să părăsească deîndată locuința, fiindu-i interzis să se apropie de soția sa.

Ulterior, în jurul orei 22,00, bărbatul s-a întors la locuință, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție provizoriu.

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, pentru încălcarea prevederilor ordinului provizoriu de protecție, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 19 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax