Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru firme din Alba, amendate de inspectorii ITM cu 40.000 de lei, pentru munca la negru

Publicat

Inspectoratul Teritorial de Muncă a aplicat noi sancțiuni societăților comerciale care dețin angajați ”la negru”. În perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, patru firme din Alba au fost amendate de către inspectorii ITM cu suma de 10.000 de lei, fiecare. În aceeași perioadă, au fost controlate 57 de unități în domeniul relațiilor de muncă și au fost aplicate 183 de sancțiuni.

Cele patru firme amendate de către inspectorii ITM sunt SC „Euro Vtx Trading” SRL care va avea de plătit suma de 10.000 de lei pentru primirea la muncă a unei persoane fără întocmirea formelor legale de angajare. Cu aceeași sumă a fost amendate și SC „Danrom Construct” SRL, SC „Conecticut Stone” SRL și SC „Deco Elegant Mob” SRL ,pentru că au fost surprinse de către inspectorii ITM cu câte o persoană muncind la negru.

Tot în domeniul relațiilor de muncă au fost aplicate 189 de sancțiuni la cele 57 de firme controlate.

De asemenea, în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă, au fost controlate 40 de unități și au fost aplicate 44 de sancțiuni, dintre care o amendă în valoare de 4.000 de lei.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax