Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru inculpaţi din Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” au fost puşi în libertate. Vezi cine sunt

Publicat

Patru dintre inculpaţii arestaţi în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” au fost eliberaţi din arest, la Curtea de Apel Alba Iulia. Este vorba Teodor Victor Şchiop, Ioan Nicolae Roşca, Sergiu Andrei Cândea şi Gabriel Antoniu Bakai, care au fost eliberaţi din arest în 6 octombrie.

Instanţa care a judecat recursul formulat de inculpaţi împotriva prelungirii măsurii arestării preventive dispusă de Tribunalul Alba a înlocuit a această măsură cu cea de a nu părăsi ţara şi interzicerea unor drepturi. Inculpaţii sunt obligaţi să se prezinte la instanţă ori decâte ori sunt solicitaţi, precum şi la organele de poliţie desemnate cu supravegherea, nu au voie să îşi schimbe domiciliul, să deţină sau să folosească arme, precum şi să se apropie sau să comunice cu martorii, ceilalţi inculpaţi în dosar sau cu apropiaţii acestora. În caz de nerespectare, aceştia pot ajunge din nou în arest.

Cei patru au stat în arest preventiv mai bine de un an. În acelaşi dosar, se mai află în arest preventiv Ioan Nicolae Decean şi George Virgil Dura, iar un alt inculpat, Adrian Bălan, este arestat preventiv în altă cauză. Raul Hancheş (Pricu) este în continuare dat în urmărire naţională.

În Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” sunt judecate pentru trafic de persoane, trafic de minori, şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere, proxenetism, prostituţie, dar şi instigare şi constituire de grup infracţional organizat, 22 de persoane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bălan adrian

    sâmbătă, 22.10.2011 at 22:48

    ma bucur pentru baieti! Au stat destul un an pe povesti.. Una dintre ‘partile vatamate’ care a facut deliciul domnului procuror Chirila si care a declarat ce a spus dumnealui.. Sa aruncat astazi de la etajul 6 a unu bloc in urma unei decepti suferite. Probabil nimic nu e intamplator in viata asta! Ar trebui ca cineva sa verifice modul in care se fac dosare’le de d.i.i.c.o.t alba. Poate dupa intrarea noului cod penal, cand magistratii vor rapunde personal pentru erorile (intentionate sau nu) facute.. Lucrurile se vor schimba!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax