Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru locuitori din Blaj, sancţionaţi de jandarmi pentru scandaluri în familie. O femeie a cerut ajutor pentru a-l scoate din casă pe prietenul fiicei sale

Publicat

Jandarmii din Blaj au aplanat, luni, mai multe scandaluri izbucnite în familii din oraş. Doi fraţi au fost sancţionaţi pentru că s-au înjurat şi ameninţat în faţa copiilor, o femeie a primit avertisment scris pentru că a sunat la 112 pentru că dorea să-l îndepărteze din zona locuinţei pe prietenul fiicei sale, iar o tânără de 28 de ani şi-a ameninţat mama cu bătaia.

Primul incident a fost semnalat la ora 15.30, când Nicolae M. (37 de ani) şi Eva T. (34 de ani), frate şi soră, s-au prezentat la sediul Secţiei de Jandarmi Blaj şi au solicitat ajutor pentru soluţionarea unei dispute. În urma verificărilor, a reieşit că motivul divergenţelor dintre cei doi îl constituie o ceartă între copiii minori ai acestora. Se pare că aceştia, la locul de joacă, nu au căzut de acord asupra modului de împărţire a jucăriilor şi au solicitat ajutorul părinţilor. Aceştia însă s-au înjurat şi ameninţat reciproc cu acte de violenţă, în mijlocul străzii Livezii, sub privirile celor mici şi spre indignarea vecinilor şi a trecătorilor. Jandarmii i-au îndrumat pe cei doi fraţi să dovedească mai multă înţelegere, să trateze astfel de cazuri cu mai multă responsabilitate, iar la final i-au “împăcat” cu câte o sancţiune contravenţională sub forma avertismentului scris.

A doua situaţie în care a fost nevoie de intervenţia jandarmilor s-a petrecut în jurul orei 18.00. Viorica O. ( 37 de ani) a apelat 112 şi a solicitat ajutor, motivând că era ameninţată cu acte de violenţă de un tânăr. Jandarmii s-au deplasat de urgenţă în sprijinul acesteia, dar aveau să constate că femeia îi chemase din cu totul alt motiv: apelase la jandarmi pentru că, pur şi simplu, dorea ca aceştia să-l îndepărteze din zona locuinţei pe prietenul fiicei sale. Jandarmii au îndrumat-o să apeleze la căi legale pentru a scăpa de peţitorii fiicei, i-au explicat că solicitarea nu face parte din situaţiile în care este îndreptăţită apelarea numărului 112 şi au sancţionat-o contravenţional cu avertisment scris.

Ultimul incident soluţionat de jandarmi a fost semnalat la ora 23.10, pe strada Plopilor. O femeie a solicitat intervenţia forţelor de ordine deoarece era ameninţată cu bătaia de fiica ei. La faţa locului jandarmii au constatat că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, Cristina C. (28 de ani) şi-a înjurat şi ameninţat mama cu acte de violenţă. Jandarmii au aplanat cearta dintre cele două, le-au îndrumat ca pe viitor să evite astfel de comportamente în public şi au sancţionat-o contravenţional pe Cristina C. cu avertisment scris.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax