Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru medalii, dintre care una de aur, pentru atleții CS Unirea Alba Iulia, la Campionatele Naționale U18

Publicat

Trei atleți ai CS Unirea Alba Iulia – Albert Zaharia, Alexandra Cristea și Petrescu Elena – au obținut patru medalii în probele de marș și alergare ale Campionatelor Naționale Under 18, desfășurate în perioada 22-23 iunie la București. Ei sunt pregătiți de către profesorii Mihaela Vlas, Gabriel Avram și Mariana Bucerzan. 

Albert Zaharia, atlet pregătit de către antrenoarea Mihaela Vlas, a reușit să cucerească medalia de aur în proba de 5.000 de metri alergare și medalia de bronz în cea de 3.000 de metri alergare. Albert devine campion național, demonstrând determinare, disciplină și o pregătire foarte bună.

Alexandra Cristea, sportivă talentată pregătită de Gabriel Avram, a obținut medalia de argint în proba de 5.000 de metri alergare, chiar dacă nu a putut să se antreneze în ultimele trei săptămâni din cauza unei accidentări. Ea a terminat la doar o secundă distanță de ocupanta locului 1. Performanța sa, în condițiile medicale date, a evidențiat calitățile ei atletice și puterea de a depăși orice obstacole.

Petrescu Elena, tânăra sportivă pregătită de Mariana Bucerzan, a obținut medalia de bronz în proba de 5.000 de metri marș. Rezultatul său este nu doar unul foarte bun, ci și promițător, având în vedere că a concurat la juniori 2, deși vârsta îi permitea să concureze și la juniori 3, fiind mai tânără decât majoritatea celorlalte atlete. Performanța Elenei demonstrează potențialul său și dedicarea față de sport.

Aceste rezultate de excepție obținute de atleții CS Unirea Alba Iulia reflectă munca asiduă a sportivilor, dar și implicarea antrenorilor în pregătirea lor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax