Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru minori din Alba Iulia, cercetaţi penal pentru furt. Au prejudiciat trei magazine cu peste 4.000 de lei

Publicat

furt magazinPatru minori din Alba Iulia, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani sunt cercetaţi pentru furt. Aceştia sunt bănuiţi ca fiind vinovaţi pentru comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale din municipiu. În noaptea de duminică spre luni, minorii au pătruns prin efracţie în 3 societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia şi au furat bani şi bunuri. Prejudiciul a fost estimat de către reprezentanţii societăţilor păgubite la peste 4.300 de lei.

Marţi, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat 4 minori din municipiu ca fiind persoanele bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale din oraş.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în noaptea de duminică spre luni, cei 4 minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, au pătruns prin efracţie în 3 societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia şi au furat bani şi bunuri. Prejudiciul a fost estimat de către reprezentanţii societăţilor păgubite la peste 4.300 de lei. Faţă de cei 4 minori cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Doi dintre minorii cercetaţi sunt cei care au fost identificaţi la data de 11 noiembrie, ca bănuiţi de comiterea, în perioada 3 octombrie– 10 noiembrie a 4 furturi din societăţi comerciale prin care au cauzat un prejudiciu în valoare de 1.600 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax