Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru minori din Alba Iulia, cercetaţi pentru furt şi distrugere. Au cauzat Universităţii „1 Decembrie” pagube de peste 3.000 de lei

Publicat

Patru minori din Alba Iulia sunt cercetaţi de oamenii legii pentru că au sustras din incinta Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia bunuri în valoare de 3.400 de lei.

Furturile au avut loc în perioada aprilie-iunie 2011, interval în care tinerii au intrat în centrala termică a unui cămin aparţinând Universităţii, au distrus 8 plăci prefabricate din beton şi au sustras mai mulţi metri de cablu electric şi o rolă prelungitoare. Pagubele produse se ridică la suma de 550 de lei. Deasemenea, minorii a spart 6 geamuri de la sala de sport a instituţiei de învăţământ, cauzând daune de alţi 2.850 de lei, bani ce nu au putut fi recuperaţi până în prezent.

Cei patru minori sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    marți, 05.07.2011 at 11:50

    ACESTI MINORI CAND VOR FII ELEVI, CUM VOR TRECE BACUL???????ASTA E TRAGEDIA ROMANIEI, TOTI FURA NIMENI NU MAI VREA MUNCA SI CARTE, VIATA CINSTITA.NUMAI BANI, AVERE FARA MUNCA, DACA SE POATE DIN FURT.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax