Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PATRU noi cazuri de infecție cu coronavirus, confirmate OFICIAL în Alba. Numărul îmbolnăvirilor în județ a ajuns la 11

Publicat

Patru pacienți ai Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia au fost confirmați cu COVID-19 în cursul zilei de joi, 2 aprilie, în urma analizelor efectuate în cadrul Laboratorului Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba.   

Este vorba despre doi bărbați, în vârstă de 85 și 40 de ani, respectiv de două femei, în vârstă de 63 și 49 de ani.

Citește și Un nou pacient infectat cu COVID-19, VINDECAT la Alba Iulia. Va rămâne o perioadă în autoizolare la domiciliu

Toți se află sub atenta supraveghere a cadrelor medicale, fiind internați în cadrul secției de boli infecțioase, special amenajată pentru cazurile COVID-19.

În prezent, cadrele medicale de la SJU Alba Iulia acordă îngrijiri de specialitate la 7 pacienți infectați cu noul coronavirus (trei fiind confirmați zilele trecute).

Facem precizarea că primii doi pacienți internați la SJU Alba Iulia au fost declarați vindecați.

Transmitem locuitorilor județului Alba să respecte cu strictețe toate măsurile impuse de autoritățile publice implicate în prevenirea răspândirii îmbolnăvirilor și combaterea pandemiei.

Citește și Un nou caz de infectare cu COVID în județul Alba. Test pozitiv pentru o femeie de 49 de ani, din Alba Iulia

Reamintim faptul că miercuri, autoritățile de la București, la presiunea ziarelor, a cetățenilor și a ONG-urilor au declarat că vor comunica numărul de persoane infectate la nivelul fiecărui județ.

Miercuri seara, pe platfoma care trebuia să OFERE INFORMAȚII VERIFICATE, în județul Alba au apărut 2 cadre medicale ca fiind infectate cu noul virus.

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba a ieșit la scurt timp și a declarat că este o eroare, că a comunicat acest lucru la INSP și a solicitat instituției să remedieze greșeala de pe site-ul oficial de informare, dar joi greșeala încă nu era remediată.

Mai mult decât atât, joi, la buletinul informativ de la ora 13.00, cele două cazuri au fost introduse în numărul total de infectări la nivelul județului Alba (9 indicate – 7 reale). Adică, angajații plătiți din bani publici, pe timp de stare de urgență nu au fost în stare să modifice o informație.

Citește și Grupul de Comunicare Strategică își BATE JOC de cetățenii din Alba, prin DEZINFORMARE ȘI NEPĂSARE

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax