Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru perechi de pantofi sport uzați au intrat în proprietatea statului. Au fost probe într-un dosar judecat la Alba Iulia

tenesi uzati

Publicat

Statul român a devenit proprietarul a patru perechi de pantofi sport folosiți, în urma unei decizii la Judecătoria Alba Iulia.

Mai exact, în anul 2013, în urma unor pecheziții domiciliare în care erau vizați doi bărbați suspectați de furt calificat, au fost ridicate câteva perechi de pantofi pentru a fi comparate cu mai multe urme găsite de anchetatori în locurile unde au fost comise furturile.

Pantofii au fost depuși la camera de probe de la IPJ Alba. În anul 2015, în urma sentinței date de Judecătoria Alba Iulia, în care cei doi bărbați au fost condamnați la închisoare cu suspendare, magistrații au dispus ca pantofii confiscați în timpul anchetei să fie returnați unuia dintre bărbați.

Dar se pare că bărbatul nu a mai fost interesat de încălțămintea confiscată de oamenii legii în 2013. Potrivit Codului de Procedură Penală, dacă în termen de șase luni de la decizia de restiturire persoana în cauza nu vine să își ridice bunurile, acestea revin în proprietatea statului, lucru care s-a și întâmplat.

În data de 24 iunie 2019, statul român a devenit prin decizia Judecătoriei Alba Iulia proprietarul unei perechi de pantofi Nike, două marca Adidas și o pereche fără marcă, decizia fiind definitivă.

”(..) constată trecerea în proprietatea statului a lucrurilor aflate în păstrarea la IPJ Alba Serviciul cazier Judiciar, Statistică şi Ev. Operative, cu privire la care s-a dispus restituirea prin sentinţa penală nr 421/2015 pronunţată de Judecătoria Alba Iulia în dosar nr 7435/176/2013 lucruri constând în: 4 perechi pantofi sport folosite din care o pereche marca Nike, două perechi marca Adidas şi o pereche fără marcă.

Dispune predarea lucrurilor organelor în drept a le prelua sau valorifica potrivit dispoziţiilor legii”, se arată în decizia Judecătoriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate