Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Patru persoane, blocate pe podul plutitor de la Ceru Băcăinți, peste râul Mureș. Pompierii au intervenit cu o barcă pneumatică

Publicat

isu

Patru persoane au rămas blocate sâmbătă după-amiaza, în timp ce încercau să traverseze un pod plutitor peste râul Mureș, în zona localității Ceru Băcăinți. Oamenii treceau podul cu un tractor cu remorcă, însă, din cauza unor defecțiuni la pod, nu au mai mai putut înainta și au rămas imobilizaţi. Nicio persoană nu a fost rănită.

Pompierii au intervenit la fața locului cu o barcă pneumatică pentru salvarea celor patru persoane.

Potrivit ISU Alba, „Garda de Intervenţie Sebeş şi Detaşamentul de pompieri Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină sâmbătă, la ora 17.02, pe raza localităţii Ceru Băcăinţi, comuna Şibot, pentru salvarea a patru persoane rămase blocate pe un pod plutitor pe râul Mureş.

Pompierii militari au intervenit cu o barcă pneumatică şi o autospecială de descarcerare. La scurt timp după sosirea pompierilor, cele patru persoane au fost luate de pe podul plutitor şi transportate în siguranţă la mal, cu barca pneumatică. S-a încercat scoaterea podului plutitor (brudinei), pe care se afla tractorul şi remorca, cu un TAF şi un tractor, dar nu s-a reuşit, urmând a se relua operaţiunea.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mircea

    duminică, 17.02.2013 at 12:10

    podul plutitor se afla in loc.Bacainti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax