Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Patru persoane cercetate, după ce au furat 25 de metri de cablu folosit la semnalizarea de cale ferată

Publicat

Lucrătorii Postului de Poliţie Transport Feroviar Alba Iulia au fost sesizaţi de către angajatul unei societăţi comerciale care exploatează traseul de cale ferată Alba Iulia – Zlatna, cu privire la faptul că, din  zona punctului de oprire Feneş, au fost sustraşi 25 de metri de cablu folosit la semnalizarea pe calea ferată. Furtul a fost anunţat vineri, iar pentru identificarea autorilor a fost solicitat sprijinul poliţiştilor din Zlatna.

În jurul orei 14.30, au fost depistaţi, pe raza comunei Meteş, principalii suspecţi de comiterea furtului. Doi bărbaţi: C.I.L. (21 de ani) din comuna Ighiu şi B.C. (23 de ani), din Alba Iulia – şi două femei: C.M.N. (18 ani) şi M.M.M. (27 de ani), ambele din Alba Iulia transportau cu o căruţă cablul sustras.

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că aceştia sunt suspecţi şi de comiterea unui furt de 32 metri de cablu, de pe acelaşi traseu de cale ferată, în 10 august 2011.

Faţă de cei doi bărbaţi a fost luată măsura reţinerii, iar sâmbătă au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi instanţei de judecată, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul comiterii infracţiunilor de  „furt calificat” şi „distrugere şi semnalizare falsă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax