Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru persoane din Blaj au fost sancționate de jandarmi. Pescuiau pe râul Târnava Mare fără a avea permis de pescuit

Publicat

Patru persoane din Blaj au fost sancționate contravențional după ce au fost surprinse de un echipaj de jandarmerie, marţi, pe malul râului Târnava Mare în timp ce pescuiau deşi nici una nu avea permis de pescuit.

Este vorba de trei minori şi un bărbat în vârstă de 43 de ani care au motivat lipsa documentelor legale prin faptul că le-au uitat acasă. Minorii au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment scris şi îndrumaţi ca pe viitor, să respecte prevederile O.U.G. 23/2008 pentru a avea acces la resursele acvatice vii. În baza aceleiaşi ordonanţe de urgenţă, Gheorghe L. ( 43 de ani), care nu este la prima abatere de acest fel, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 300 de lei.

„ Atragem atenţia pescarilor că acţiunile jandarmeriei pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol vor continua şi în perioada următoare, iar împotriva celor care vor fi depistaţi săvârşind fapte susceptibile a fi contravenţii sau infracţiuni vor fi luate măsurile legale impuse de O.U.G. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura.” au transmis oamenii legii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax