Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru persoane din comuna Jidvei, cercetate de polițiști. Au furat 31 de spalieri din beton de pe un câmp cultivat cu viță de vie

Publicat

pol

Patru persoane din comuna Jidvei sunt cercetate penal, după ce au fost prinse de polițiști în timp ce transportau mai mulți spalieri din beton, furați de pe un câmp cultivat cu viță de vie. Prejudiciul în valoare de 620 de lei a fost recuperat.

În timp ce executau serviciul de patrulare pe raza localităţii Bălcaciu, joi la, ora 15.00, poliţiştii Postului de Poliţie Jidvei i-au identificat pe patru bărbaţi, de 42, 28, 40 şi 25 de ani, toţi din comuna Jidvei, în timp ce transportau cu două căruţe mai mulţi spalieri din beton.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că cei 31 de spalieri au fost sustraşi, de către cei patru suspecţi, de pe un câmp cultivat cu viţă de vie aparţinând unei ferme din Jidvei. Prejudiciul, în valoare de 620 de lei a fost recuperat şi predat societăţii păgubite, iar faţă de cei patru suspecţi au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax