Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru persoane din Jidvei cercetate de poliție. Au condus fără permis

Publicat

politie

Patru persoane din Jidvei au fost depistate în weekendul ce a trecut în timp ce conduceau autovehicule fără a deține un permis de conducere. Printre cei depistați de polițiști se află și o minoră de 17 ani care conducea un autovehicul ce nu era înmatriculat sau înregistrat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 iulie 2018, în jurul orei 16.40, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 52 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un moped, pe strada Principală din Veseuş, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat.

La data de 27 iulie 2018, în jurul orei 17.30, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, în timp ce acţionau pe raza localităţii Veseuş, au depistat-o pe o minoră de 17 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca autoturismul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

La data de 27 iulie 2018, în jurul orei 19.30, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din comunia Jidvei, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din Veseuş, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de tânăr nu este înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

La data de 28 iulie 2018, în jurul orei 21.15, poliţiştii Secției 6 Poliţie Rurală Jidvei, în timp ce acţionau pe raza localității Lunca Târnavei, au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Şona.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care, pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere cu permisul suspendat.

Faţă de cei trei fără carnet de șofer, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax