Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Patru persoane rănite în accident rutier la „Izvorul lui Homoşteanu”

Publicat

UPDATE: Luni, Ora 16.45 Reprezentanţii IPJ Alba au comunicat condiţiile în care s-a produs accidentul.

Luni, la ora 13.04, în afara localităţii Lancrăm, P.C.F. (20 de ani), din oraşul Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat într-o depăşire pe un sector de drum unde această manevră este interzisă, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă din sens opus de D. V. (45 ani), din comuna Gilău, judeţul Cluj. În urma accidentului, conducătorul autoutilitarei şi F. D. (25 ani), din Cluj-Napoca, pasager în autoutilitară, precum şi U. M. (31 de ani), din comuna Bărbăteşti, judeţul Vâlcea şi S. M. (35 de ani), din Băile Olăneşti, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare. Poliţiştii continuă cercetările.

UPDATE: Ora 16.00 Medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Judeţean Alba au precizat că două dintre persoanele rănite în accident sunt în continuare ţinute sub observaţie, până la ora 18.00, pentru monitorizarea stării de sănătate. Celelalte două persoane au părăsit deja spitalul, cei implicaţi în accident prezentând doar contuzii.

Potrivit reprezentanţilor ISU şi SMURD Alba, un accident rutier grav s-a petrecut luni, în zona „Izvorul lui Homoşteanu”, pe DN 1 km 372 + 500m. În urma unei coliziuni frontale dintre un autoturism şi o autoutilitară, cauzată cel mai probabil de o depăşire în condiţii de risc, patru persoane au fost rănite şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o Ambulanţă SMURD, pentru acordarea primului ajutor medical calificat, spălarea carosabilului şi transportarea persoanelor rănite la spital, în cooperare cu Serviciul de Ambulanţă Alba. Circulaţia a fost blocată mai mult timp, în jurul orei 13.00, în zona accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax