Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Patru persoane din Dolj, reținute pentru furt din casa unei femei din Blaj. Au luat bijuterii și bani

Publicat

mascati politie noaptea 2

Politiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Alba, în colaborare cu polițiștii din cadrul IPJ Dolj au reținut 4 persoane, un bărbat și trei femei, cu toții bănuiți de furt.

Cei patru ar fi intrat în locuința unei femei de 59 de ani din municipiul Blaj, de unde au sustras bani și bijuterii în valoare totală de 28.000 lei.

Aceștia au fost reținuti pentru o perioadă de 24 de ore iar astăzi, în jurul 13:00 vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Blaj.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, cei patru sunt din Craiova şi Caraula, judeţul Dolj. Poliţiştii caută a cincea persoană implicată în cazul de furt, care nu a fost găsită la domiciliu. Cei cinci ar fi urmărit-o pe proprietara locuinţei până aceasta a plecat de la domiciliu şi apoi i-au furat banii şi bijuteriile.

„La data de 7  aprilie 2019, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Politie Alba, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Dolj au identificat cinci suspecți, patru femei, din Craiova (judeţul Dolj), de 40 de ani, 31 de ani, 20 de ani şi 30 de ani, şi un bărbat din localitatea Caraula, judeţul Dolj, de 40 de ani, care ar fi sustras bani și bijuterii în valoare totală de 28.000 lei, în data de 28 februarie 2019, din locuinţa unei femei de 59 de ani, din Blaj.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, la data de 28 februarie 2019, cei cinci suspecți s-ar fi deplasat pe raza municipiului Blaj, cu un autoturism condus de către bărbatul de 40 de ani, ar fi urmărit persoana vătămată părăsind imobilul de domiciliu, după care ar fi pătruns fără drept în imobil, de unde au sustras sume de bani și bijuterii în valoare de 28.000 lei.

În urma probatoriului administrat şi a perchezițiilor efectuate, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Dolj, la domiciliile celor cinci persoane din județul Dolj, la data de 7 aprilie 2019, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Blaj – Biroul de Investigații Criminale au dispus măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore față de bărbat şi trei dintre femeile suspecte (de 40 de ani, 31 de ani şi 30 de ani), fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Sibiu, urmând ca în cursul zilei de 8 aprilie 2019 să fie prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propunere de arestare preventivă.

Au fost puse în aplicare patru mandate de aducere a persoanelor suspecte, una dintre suspecte, femeia de 20 de ani, nefiind identificată la imobilul de domiciliu.

Faţă de cele cinci persoane polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat si complicitate la furt calificat”, precizează IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax