Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru posturi de medici si unul de manager de spital, scoase la concurs

Publicat

Patru posturi de medici sunt scoase la concurs la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba. Totodată, la Spitalul Municipal Aiud se caută manager.

Spitalul Judeţean Alba organizează, în data de 7 decembrie a.c., concurs pentru ocuparea a patru posturi pentru cadrele medicale: un post de medic specialist Ortopedie, un post de medic rezident ultimul an Neurochirurgie, un post de medic rezident ultimul an Neonatologie şi un post de medic rezident ultimul an ATI.

Concursul se va organiza cu respectarea prevederilor Ordinului nr. 698/2001, la sediul Spitalului Judeţean şi va consta în proba scrisă şi proba clinica sau practică.  Proba scrisă este programată în data de 7 decembrie, iar proba clinică va avea loc în maxim două zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Dosarele pentru concurs se depun până la data de 22 noiembrie a.c., la sediul instituţiei.

De asemenea, Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Aiud organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager, conform Dispoziţiei Primarului nr. 517/28 octombrie 2010. Concursul va avea loc în sala Ion I. C. Brătianu a Primăriei Municipiului Aiud, în perioada 15-17 decembrie 2010.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Horea

    duminică, 14.11.2010 at 13:44

    E voie sa asistam si noi, pamanteni de rand, la „concursul” de la Aiud?
    Sau ne trebuie … carnet de partid?

    • Georgeta

      joi, 24.02.2011 at 15:31

      Pamantenii de rand nu au ce cauta la un concurs. Daca nu sunt agreatii primarului totul este in zadar. Alias OCNA MURES.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax