Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru răniți într-un accident produs la Lunca Târnavei. Printre aceștia, o fetiță de 2 ani și 4 luni și un băiat de 12 ani

Publicat

Doi tineri de 20 și respectiv 19 ani, dar și doi copii de 12 ani și respectiv doi ani și patru luni, au fost răniți într-un accident produs duminică seară, la Lunca Târnavei. La volan se afla un șofer neexperimentat, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a lovit o mașină care venea de pe contrasens.

”La data de 20 octombrie 2019, în jurul orei 22.00, pe DJ 107, la kilometrul 60 + 899 de metri, în afara localității Lunca Târnavei, un tânăr de 20 de ani, din comuna Adămuș, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Șona, județul Alba” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

În urma accidentului, șoferul vinovat de producerea acestuia, un minor de 12 ani, o tânără de 19 ani și o minoră de doi ani și patru luni, toți pasageri în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale și au primit îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuatede polițiști.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax