Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru șoferi au fost „trași pe dreapta” de polițiștii din Alba, în weekend. Au condus sub influența alcoolului

Publicat

politia rutiera

În weekendul ce a trecut patru bărbați au fost prinși în județul Alba în timp ce conduceau un autoturism sub influența alcoolului. Cei patru au fost depistați în timp ce se aflau pe raza localitățiilor Rimetea, Crăciunelul de Jos, Gârbova și Ighiu. Acum toti cei patru sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

La data de 30 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Aiud, în timp ce acţionau pe raza localității Rimetea, județul Alba, l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din Lăzarea, județul Harghita, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoare rezultată în urma testării cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de  alcoolemie.

La data de 1 iulie , orele 02.51, poliţiştii din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe strada Bucerzii din comuna Crăciunelu de Jos, județul Alba, l-au depistat pe un bărbat de 29 de ani, din Crăciunelu de Jos, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoare rezultata în urma testării cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Blaj, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de  alcoolemie.

La data de 30 iunie, orele 09.00, poliţiştii din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Sebeş, l-au depistat pe un bărbat de 38 de ani, din Gârbova, care, a condus un autoturism pe raza localității Gârbova, având o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoare rezultată în urma testării cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de  alcoolemie.

La data de 30 iunie, orele 03.15, poliţiştii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Galda de Jos, l-au depistat pe un bărbat de 47 de ani, din Ighiu, care, a condus un autoturism pe Drumul Comunal din Șard, comuna Ighiu, având o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoare rezultata in urma testării cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la Spitalul judeţean Alba, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de  alcoolemie.

Faţă de cei patru bărbați, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax