Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru șoferi din Alba, prinși la volan sub influența alcoolului sau a drogurilor. Doi dintre ei nu aveau nici permis

Publicat

Arhivă foto

Patru șoferi din Alba sunt cercetați de polițiști după ce au fost depistați în trafic, duminică, în timp ce conduceau sub influența alcoolului sau a drogurilor. Mai mult, doi dintre aceștia nu dețineau permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 29 octombrie 2023, în jurul orei 16.45, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Șofer de 18 ani din Ciugud, pozitiv la substanțe psihoactive

De asemenea, la aceeași dată, în jurul orei 18.00, polițiștii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada București din Alba Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Ciugud, județul Alba.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Bărbat din Aiud, prins băut la volanul unui tractor, în Ciumbrud

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 octombrie 2023, în jurul orei 18.00, polițiștii rutieri din Aiud, în timp ce acționau pe raza localității Ciumbrud, au oprit, pentru control, un tractor care era condus de un bărbat de 69 de ani, din Aiud.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,93 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar remorca care era atașată tractorului nu este înmatriculată în circulație.

Față de conducătorul tractorului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și tractarea unei remorci neînmatriculate.

Tânăr de 18 ani din Sebeș, prins băut și fără permis, pe o stradă din oraș

„La data de 29 septembrie 2023, în jurul orei 18.30, polițiștii din Sebeș au depistat un tânăr de 18 ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea o motocicletă, pe strada Mircea cel Mare din Sebeș, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie
de autovehicule și fără ca motocicleta să fie înmatriculată.

În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat”, au mai transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax