Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru șoferi din Alba s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de polițiști. Ce infracțiuni au comis

Publicat

Patru șoferi din Alba s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de polițiști.

Trei șoferi au fost prinși beți la volan, iar unul în timp ce conducea fără permis, pe străzile din Alba, în ultimele 24 de ore. Este vorba despre mai multe cazuri care au fost comunicate de oamenii legii, în buletinul de presă din data de 8 iulie 2024. 

Cei patru s-au ales cu dosare penale, au mai comunicat oamenii legii.

Bărbat de 78 de ani prins beat la volan

La data de 7 iulie 2024, în jurul orei 21.00, polițiștii Postului de Poliție Săliștea au depistat un bărbat 78 de ani, din comuna Săliștea, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Tărtăria, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbat din Râmeț descoperit în timp ce conducea beat pe străzile din Aiud

De asemenea, la data de 7 iunie 2024, în jurul orei 16.30, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 46 de ani, din comuna Râmeț, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107 I, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,89 mg/litru alcool pur în aerul expirat

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tânăr din Gârbova identificat în timp ce conducea fără a avea un permis de conducere

Tot în data de 7 iulie 2024, în jurul orei 17,45, polițiștii 7 Poliție Rurală Sebeș au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Gârbova, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Gârbova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Un șofer din Ocna Mureș s-a urcat beat la volan

La data de 8 iulie 2024, în jurul orei 02.30, polițiștii din Ocna Mureș au depistat un bărbat de 31 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Eminescu din Ocna Mureș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,76  mg/l alcool pur în aerul respirat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate