Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru străzi din Sebeș, modernizate prin programul „Anghel Saligny”. Contractul de finanțare a fost semnat. Valoarea investiției

Publicat

Patru străzi din municipiul Sebeș urmează să fie modernizate printr-o investiție de peste 7,5 milioane de lei. Contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” a fost semnat joi, 19 ianuarie, de ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila.

Potrivit unui comunicat al ministerului de joi, au fost semnate 25 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 292.920.621,37 de lei.

Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, construirea și refacerea unor poduri, reabilitarea, modernizarea și extinderea sistemelor de alimentare cu apă, precum și extinderea rețelelor de canalizare.

Între cele 25 de contracte semnate se numără și un proiect privind modernizarea străzilor Tineretului, Arini, Zăvoi și Crângului din municipiul Sebeș, investiție ce are alocată o sumă de 7.537.536,65 de lei.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 331, în valoare totală de 3.350.742.172,88 de lei – a precizat ministrul dezvoltării.

sursa: mdlpa.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax