Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Patru suspecţi din Alba Iulia, cercetaţi pentru un prejudiciu de 47.000 de lei, din furturi de cablu telefonic şi capace de canal

Publicat

Patru tineri din Alba Iulia sunt cercetaţi pentru furtul unei cantităţi de cablu telefonic şi capace de canal, de pe spaţiul public al oraşului. Prejudiciul total este de 47.000 de lei.

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au finalizat documentarea activităţii infracţionale în cazul celor patru suspecţi: A.R. (29 de ani), N.M.I. (22 de ani), N.I.C. (23 de ani) şi A.A. (28 de ani). Aceştia sunt cercetaţi pentru sustragerea a cantităţii de 11 metri cablu telefonic şi 60 de capace de canal. Tinerii „au operat” în zona străzii Gheorghe Şincai, pe parcursul ultimelor 30 de zile.

Prejudiciul total cauzat de cei patru suspecţi a fost estimat la suma de aproximativ 47.000 lei.

Aceştia au fost reţinuţi, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus faţă de aceştia măsura de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 29 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax