Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru tineri din Alba Iulia, cercetaţi pentru furturi de fier vechi. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 10.300 de lei

Publicat

Poliţiştii au început urmărirea penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, împotriva a patru tineri din Alba Iulia. Aceştia sunt cercetaţi pentru comiterea mai multor furturi comise în anul 2010 şi 2011.

G.C.F. (21 de ani), G.N. (21 de ani), S.S. (18 ani) şi N.R.I. (16 ani) sunt acuzaţi că au sustras mai multe elemente metalice din curtea unui cetăţean din Alba Iulia. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că, la începutul anului 2010, G.C.F. şi S.S. au pătruns prin efracţie într-o hală aparţinând unei societăţi comerciale din Alba Iulia, de unde au sustras 5 motoare electrice, pe care le-au valorificat la un centru de preluare a fierului vechi din Alba Iulia. Deasemenea, în ianuarie 2011, cei doi au pătruns în curtea unui cetăţean din Alba Iulia, de unde au sustras mai multe ţevi metalice, pe care le-au valorificat la un centru de preluare a fierului vechi.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de aproximativ 10.300 lei, acesta fiind recuperat parţial. Faţă de G.C.F. şi S. S. A fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă. Cei doi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax