Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru tineri din Alba Iulia riscă dosare penale. Au distrus un stâlp de electricitate din Bărăbanț

Publicat

Patru tineri din Alba Iulia riscă să fie cercetați penal după ce au fost prinși în timp ce distrugeau un stâlp de electricitate din cartierul Bărăbanț.

Incidentul a fost semnalat sâmbătă, 1 martie, în jurul orei 16.00, de un bărbat care trecea prin zonă şi i-a văzut pe cei patru în timp ce spărgeau betonul din care este confecţionat stâlpul. Ajunşi în foarte scurt timp la faţa locului, jandarmii au stopat activitatea acestora şi i-au identificat ca fiind F.H de 18 ani, A.A. de 17 ani, F.S. de 27 de ani şi M.F. de 15 ani, toţi domiciliaţi în Alba Iulia.

Întrebaţi de ce au distrus bunul Electrica, tinerii au răspuns că au dorit să valorifice în interes personal fierul existent în acesta.

Pe numele lor a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, cu suspiciunea săvârşirii infracţiunii de distrugere. Documentul va fi înaintat autorităţilor de urmărire penală, ca act de sesizare. Totodată, au fost confiscate uneltele folosite la săvârşirea faptei ilegale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax