Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru tineri din Alba, REȚINUȚI pentru furt de motorină. Percheziție la Aiud, la domiciliul unuia dintre suspecți

Publicat

motorina

Patru tineri din Aiud, care sunt bănuiți de mai multe fapte de furt, au fost reținuți de poliție. Aceștia ar fi sustras motorină din rezervoarele unor autovehicule care erau parcate pe raza municipiului. Oamenii legii au făcut o percheziție la domiciliul unuia dintre ei și au găsit bunuri sustrase și obiecte folosite la comiterea faptelor.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de patru tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 28 de ani, din Aiud, Livezile și Unirea, care sunt bănuiți de săvârșirea a 6 furturi de combustibil.

Vezi și FOTO: La furat, în plină noapte, în Aiud. Persoane care au sustras motorină, surprinse de camerele de supraveghere

În perioada aprilie – iunie 2020 ar fi sustras cantitatea totală de 600 de litri de motorină din rezervoarele unor autovehicule parcate pe raza municipiului Aiud.

Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au efectuat o percheziție pe raza municipiului Aiud, la domiciliul unuia dintre tineri, unde au fost identificate obiectele folosite la comiterea faptelor, dar și alte bunuri sustrase din autovehicule.

Cei patru reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax