Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru tineri din Blaj riscă să fie cercetaţi penal după ce au agresat un bărbat într-o discotecă. Scandalul a pornit de la o fată

Publicat

Patru tineri din Blaj riscă să fie cercetaţi penal în urma unei altercaţii într-o discotecă. Incidentul s-a petrecut duminică, 14 aprilie şi se pare că a pornit de o tânără domnişoară. Jandarmii au intervenit la faţa locului.

În jurul orei 4.00, o persoană s-a prezentat la sediul Secţiei de Jandarmi Blaj şi a semnalat că un tânăr este bătut într-un club situat în Parcul Avram Iancu din localitate. Spre clubul respectiv a fost direcţionat de urgenţă un echipaj de jandarmerie care a constatat că un cetăţean în vârstă de 22 de ani era agresat fizic de patru tineri, pe motiv că a dansat cu prietena unuia dintre aceştia.

Jandarmii au intervenit oportun, au aplanat incidentul şi au prevenit apariţia unor vătămări corporale grave. Victima prezenta multiple urme de lovituri la nivelul feţei motiv, pentru care a fost condusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Agresorii au fost identificaţi ca fiind M.R., L. Ştefan, E. Daniel şi C. Nicolae, cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, toţi domiciliaţi în municipiul Blaj. Aceştia şi-au recunoscut fapta, iar pe numele acestora au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj.

„Pentru prevenirea unor astfel de fapte reamintim că lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la o luna la 3 luni sau cu amendă, iar dacă faptele sunt săvârşite asupra membrilor familiei se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la un an sau cu amendă. În plus, lovirea sau actele de violenţă care au pricinuit o vătămare ce necesită pentru vindecare îngrijiri medicale de cel mult 20 de zile se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Dacă aceste fapte sunt săvârşite asupra membrilor familiei se pedepsesc cu închisoare de la unu la 2 ani sau cu amendă”, precizează reprezentanţii Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax