Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru tineri din Ighiu, REȚINUȚI de polițiști după ce s-au luat la bătaie în zona parcului din comună și au distrus o mașină

Publicat

Patru tineri din comuna Ighiu au fost reținuți de polițiști. Sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și distrugere, după ce, pe fondul consumului de alcool, au provocat un scandal, s-au agresat reciproc și au distrus un autoturism.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 august 2021, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 4 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 27 de ani, toți din comuna Ighiu, care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire. Doi dintre aceștia sunt cercetați și pentru distrugere.

Se pare că, în seara zilei de 17 august, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice într-un local public din comună, între cei patru ar fi avut loc discuții contradictorii, iar în timp ce erau în zona parcului din comuna Ighiu, s-ar fi agresat reciproc.

Ulterior, cei patru s-ar fi deplasat în cartierul în care locuiesc, unde ar fi continuat scandalul, iar doi dintre ei ar fi lovit, cu o țeavă metalică, un autoturism.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax