Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru tineri din Vințu de Jos au fost prinși în flagrant în timp ce tăiau arbori. Sunt cercetați de oamenii legii

Publicat

furt lemn, drujba, lemne,

Patru tineri de 21 și 22 de ani din Vințu de Jos sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși în flagrant în timp ce tăiau fără drept copaci nemarcați. Oamenii legii au confiscat un fierăstrău mecanic, iar arborii au fost predați la Ocolul Silvic.

Marți, în jurul orei 15.50, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos i-au prins în flagrant pe patrutineri, doi de 21 şi doi de 22 de ani, toţi din Vinţu de Jos, în timp ce tăiau fără drept, din pădurea situată în locul numit „Dealu Ferului”, de pe raza comunei, arbori nemarcaţi.

Poliţiştii au găsit la faţa locului şase stejari tăiaţi de cei patru suspecţi, pe care intenţionau să-i sustragă cu ajutorul a două atelaje.

A fost luată măsura confiscării fierăstrăului mecanic cu ajutorul căruia cei patru suspecţi au tăiat arborii, iar materialul lemnos a fost predat în custodia Ocolului Silvic.

Faţă de cei patru tineri au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax