Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Patru tineri din Zlatna au agresat un client şi au distrus bunuri dintr-un local. Sunt cercetaţi de poliţişti pentru ultraj contra bunelor moravuri

Publicat

Patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani, din Zlatna sunt cercetaţi de poliţişti după ce, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce se aflau în incinta unui local public din oraş, l-au agresat pe un localnic, în vârstă de 26 de ani.

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faţă de cei patru tineri.

În timpul altercaţiei, au fost distruse mai multe bunuri din local (o vitrină frigorifică, mai multe sticle cu băutură şi mobilier din bar).

Cercetările sunt continuate, existând posibilitatea extinderii lor şi cu privire la aspectele privind faptele cu violenţă şi cea de distrugere, aceasta în situaţia în care victimele vor depune plângere.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax