Connect with us
Publicitate

Uncategorized

UPDATE: Patru tineri implicaţi în scandalul dintr-un local de pe Bd. Revoluţiei din Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă

Publicat

tineri

Patru dintre cei şapte tineri implicaţi în scandalul din noaptea de 18 spre 19 august, dintr-un local de pe Bd. Revoluţiei din Alba Iulia au intrat în atenţia procurorilor, cu propunere de arestare preventivă. Acuzaţiile sunt de lovire, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Polițiștii de la IPJ Alba l-au reținut pentru 24 de ore pe T.I.S, de 21 de ani, din Alba Iulia. Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, însă procurorii au decis cercetarea sa în stare de libertate.

Alte trei persoane implicate în scandal, cu vârste între 21 și 35 de ani, care în prezent se sustrag cercetărilor, au fost propuse pentru arestare preventivă în lipsă, însă propunerile au fost respinse.

Reamintim că scandalul a pornit pe fondul consumului de alcool, inițial între doi tineri și ulterior s-a extins, fiind necesară intervenția echipajelor de poliție și jandarmi.

Poliția continuă cercetările până la soluționarea anchetei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. lungu avocat

    vineri, 26.08.2011 at 21:10

    Pentru a fi mai documentati si pentru a nu mai scrie aberatii exagerari cum obisnuieste politia sa va dea pentru a iesi ei plini de realizari,mai consultati si procurorii .Procurorii care se pare ca nu mai propun arestarea la comanda nimanui nici chiar la ruga politistilor .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax