Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Patru unități de învățământ din Alba Iulia, închise parțial sau integral, din cauza absențelor și epidemiei de gripă

Publicat

Patru unități de învățământ din Alba Iulia sunt închise parțial sau integral, până la sfârșitul săptămânii, din cauza absențelor înregistrate, majoritatea în contextul epidemiei de gripă.

Potrivit IȘJ Alba, este vorba despre Grădinița cu Program Normal nr. 1 normal (unitatea aparține de Grădinița ”Scufița Roșie”) care a fost închisă integral de marți până vineri, iar de miercuri sunt închise parțial următoarele unități: Grădinița cu Program Prelungit nr. 13 (o grupă), Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia (doar o clasă), Liceul ”Alexandru Domșa” (o clasă, până joi).

Măsurile de suspendare a activității sau fost luate în urma îmbolnăvirilor sau după ce părinții au preferat să-și țină copiii acasă.

Citește și Elevii și profesorii nu mai au voie în excursii în străinătate și în țară. Recomandări de la MEN pentru inspectoratele școlare din județe

Potrivit unei notei transmise către inspectoratele școlare, în cazul absenței timp de trei zile consecutiv a peste 20% dintre elevii unei unități de învățământ din cauza gripei confirmate, cursurile unității de învățământ se suspendă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax