Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Paul Victor Florea: „Acest rezultat este cel mai frumos cadou pe care mi-l puteați face de ziua mea de naștere”

Publicat

Mulțumesc, dragi albaiulieni, pentru încrederea și sprijinul acordat. Voturile voastre reprezintă nu doar un rezultat electoral, ci și un angajament comun pentru dezvoltarea și prosperitatea orașului nostru.

Faptul că numele meu a fost scris foarte mic pe buletinele de vot, toți cei peste 1400 de albaiulieni căutându-mă special pentru a mă vota, face din aceste alegeri unele meritate și muncite. Asta este frumusețea votului, faptul că nimeni și nimic nu poate să învingă voința oamenilor de a fi reprezentați de alt om, nu de un partid.

Fiecare vot este o voce a schimbării și a speranței pentru un viitor mai bun pentru Alba Iulia.

În spiritul colaborării și al echipei pentru Alba Iulia, îmi exprim dorința de a lucra îndeaproape cu noul primar și cu toți membrii Consiliului Local pentru a implementa proiectele comune asumate în campanie. Au fost foarte multe puncte comune, dovadă că toți foștii competitori electorali cunosc  foarte bine orașul. Acum suntem colegi și e păcat ca imaginația și dorința de a face bine a fiecăruia să se piardă.

Numărul meu de telefon este public, la fel și adresa de email. Orice problemă aveți, vă rog să-mi scrieți și haideți să ne facem vocea auzită în Consiliul Local.

Acest rezultat este cel mai frumos cadou pe care mi-l puteați face de ziua mea de naștere!

Cu prețuire,

Al vostru  consilier independent

Paul Victor Florea

Telefon: +40 748 201 229

Email: paul.victor.florea@gmail.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax