Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pavilionul central aflat pe Dealul Mamut din Alba Iulia va fi închiriat prin licitație publică de Primărie. Prețul de pornire

Publicat

pavilion, restaurant panoramic, mamut

Primăria Alba Iulia vrea să organizeze o licitație pentru închirierea Pavilionului central aflat în incinta spațiului de recreere de pe Dealul Mamut. Prețul de pornire urmează să fie de 3.277 de lei/lună. 

Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat, în ședința din 30 august, un proiect privind închirierea prin licitație publică a Pavilionului central din incinta spațiului de recreere Mamut. Perioada de închiriere va fi de 5 ani, cu posibilitate de prelungire.

Potrivit proiectului, pentru punerea în valoarea a resurselor naturale de pe raza municipiului Alba Iulia și dezvoltarea turismului în această zonă, lângă Parcul Dendrologic „Dr. Ioan Vlad”, în zona Mamut, a fost construit un spațiu de agrement. Acesta cuprinde un Pavilion central destinat desfășurării de activități de alimentație publică, locuri destinate desfășurării unor activități de picnic, loc de joacă pentru copii și locuri de parcare. Lângă baza de agrement a fost construită o pistă de biciclete în lungime de circa 5 km, prevăzută cu refugii locuri de belvedere, locuri de joacă pentru copii și locuri pentru picnic.

Pentru punerea în valoare a acestor investiții și atragerea în zonă a cât mai multor amatori de activități în aer liber, localnici și turiști, în urma unei licitații, între Primăria Alba Iulia și Sercar Power SRL a fost încheiat în anul 2016 un contract de concesiune care are ca obiect concesionarea Pavilionului central din incinta spațiului de agrement mamut.

Deoarece la finele anului 2023 contractul va înceta, nemaifiind posibilă prelungirea acestuia, se propune organizarea unei noi licitații publice în vederea închirierii acestuia.

mamut panoramic

Alcătuirea Pavilionului central și prețul minim de pornire al licitației

Pavilionul central are o suprafață construită de 330 mp, fiind alcătuit din:

  • terasă acoperită
  • spațiu de recreere
  • bar
  • bucătărie
  • hol acces magazie și grup sanitar 1 și 2
  • magazie
  • grup sanitar 1
  • grup sanitar 2
  • hol acces grup sanitar 3 și 4
  • grup sanitar 3
  • grup sanitar 4
  • cameră centrală termică

Prețul minim de pornire al licitației publice va fi de 3.277 de lei/lună.

Prețul a fost stabilit prin înmulțirea valorii de 9,93 lei/mp/lună (tariful de bază al chiriilor stabilit pentru spațiile destinate activităților de alimentație publică cu comercializarea și de băuturi alcoolice) cu suprafața de 330 mp a Pavilionului. A rezultat astfel suma de 3.276,9 lei, care a fost rotunjită la 3.277 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vaile

    sâmbătă, 26.08.2023 at 19:26

    si iarna ce faci, toaletele si spațiu de recreere sunt publice dar cheltuielile sunt suportate de inteprinzatori, costul unui ospatar ajunga la 5000 ron , sa vedem cine se leaga la cap

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax