Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Paznic la o pensiune din Şpring, cercetat pentru furt. A intrat în camera în care era cazat un client şi a sustras peste 2.000 de euro

Publicat

Un bărbat din comuna Şpring, paznic la o pensiune din localitate, s-a ales cu dosar penal după ce l-a lăsat pe un client al localului fără banii pe care îi avea în camera în care era cazat. Poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul.

Poliţiştii Postului de Poliţie Şpring, sprijiniţi de poliţiştii din Doştat l-au identificat pe B.I. (54 de ani), din comună, paznic la o pensiune din localitate şi i-au deschis dosar penal. Au stabilit că a intrat în camera în care era cazat un bărbat de 34 de ani, din Iaşi şi i-a furat suma de 2.070 euro, 10 dolari şi 1.000 de lei. Uşa camerei nu era închisă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să recupereze integral prejudiciul, care a fost restituit păgubitului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax