Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alegeri la Biroul Permanent Judeţean al PD-L Alba

Publicat

Organizaţia Judeţeană Alba a Partidului Democrat-Liberal se pregăteşte să îşi aleagă liderii. În data de 5 februarie, de la ora 10.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia este programată Conferinţa judeţeană de alegere a noului Birou Permanent Judeţean al PD-L. Senatorul Alexandru Pereş a anunţat participarea a aproximativ 600 de delegaţi din judeţ, dar şi invitaţi de onoare: „Îl dorim alături de noi şi pe prim-ministrul Emil Boc, dar şi alţi membri reprezentativi ai PD-L de la nivel naţional. Vom alege preşedintele Biroului Permanent Judeţean, doi prim-vicepreşedinţi, doi secretari generali adjuncţi şi 14 secretari executivi, dintre care 8 vor fi responsabili pe comiisiile de specialitate. Lista pentru înscrieri este deschisă până la data de 28 ianuarie”, a spus senatorul Alexandru Pereş.

În Biroul Permanent Judeţean vor fi desemnaţi 15 vicepreşedinţi: cinci desemnaţi de către consiliile de coordonare a colegiilor, iar 10 – aleşi în cadrul conferinţei judeţene. Vor fi desemnaţi doi preşedinţi de colegii, iar, potrivit declaraţiilor lui Alexandru Pereş, până luni se vor putea alcătui comisiile de specialitate. Din lista comisiilor, pot fi menţionate cea de Administraţie publică, ordine publică, dezvoltare naţionalăşi regională, Comisia de sănătate, de Educaţie, Culte, Cultură şi Sport, Comisia de politică externă şi pentru drepturile cetăţenilor şi altele.

Senatorul Alexandru Pereş a precizat că se va forma şi un consiliu al seniorilor, cu rol deliberativ şi consultativ, din care vor face parte oameni cu vârste peste 65 de ani, care au contribuit în decursul timpului la dezvoltarea judeţului. „Componenţa acestei comisii va fi o surpriză, dar ce putem spune este că încercăm să cumulăm toate forţele pentru a reforma societatea românească”, a spus Pereş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax