Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PDL Alba a început pregătirile pentru Europarlamentarele din 2014. Partidul va avea un candidat unic, agreat de toate organizațiile

Publicat

YouTube video

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel a anunțat vineri că PDL Alba a demarat procesul de consolidare și revigorare a partidului în vederea pregătirii organizației pentru alegerile europarlamentare. Partidul va avea un candidat unic, agreat de toate organizațiile locale din Alba.

„Am început acțiunea de întărire a partidului, pentru că nu se pune problema reorganizării organizațiilor din cadrul PDL Alba, ținând seama că avem 45 de primari și puteam să obținem încă pe atât, dar sunt doar 78 de unități administrativ-teritoriale, dacă eram mai atenți și nu aveam valul acela de antipatii politice acum un an. Am început o muncă de organizare a organizațiilor locale, pregătirea pentru europarlamentarele din mai 2014. Obiectivul nostru, discutat la ultima ședință, este acela de a câștiga detașat alegerile pentru Parlamentul European în județul Alba și avem și cu ce și cu cine. Avem argumente și politice și administrative. Deja suntem din punct de vedere organizatoric pregătiți, am și pornit munca în teren, dar este o acțiune internă și nu vreau să dau public cum lucrăm noi. În ceea ce privește candidaturile, am solicitat Biroului Permanent Județean să ne gândim la variante. Vom avea un candidat, vom face campanie cu el în frunte și acesta va fi cel care va fi agreat de toate organizațiile locale”, a explicat Ion Dumitrel.

Acesta a ținut să întărească faptul că acest candidat unic va fi cel acceptat de toate organizațiile PDL din Alba, indiferent de poziția lui pe listă. Dumitrel a anunțat că partidul se dezvoltă și se pregătește deja şi pentru campania electorală pentru alegerile locale din 2016.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. GHITA

    vineri, 10.05.2013 at 20:25

    Si cine e? ****** de Nistor? Atunci Pa si Pu La PDL!

  2. gogo gogo

    duminică, 12.05.2013 at 16:44

    esti varza olteneasca

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax