Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PDL Alba a mobilizat 3000 de oameni pentru mitingul de susținere a lui Traian Băsescu de la Cluj-Napoca

Publicat

Reprezentanţii PDL Alba au participat la mitingul partidului de la Cluj-Napoca, din Piaţa „Lucian Blaga”, de susţinere a preşedintelui Traian Băsescu. Manifestarea a început sâmbătă, de la ora 10.00, a durat aproximativ trei ore şi a strâns aproximativ 13.000 de oameni – din datele  Jarndarmeriei. Potrivit senatorului Alexandru Pereş, din Alba au fost prezenţi 3.000 de democrat-liberali.

Mitingul PDL a început la Cluj cu un concert de muzică populară, iar manifestanţii, majoritatea îmbrăcaţi în alb, au purtat pancarte cu mesaje: „Traiane, nu eşti singur, Clujul te susţine”, „Clujul este de partea ta!”, „Justice for all”, „Respectaţi Constituţia”, România trezeşte-te, UE a reacţionat deja, noi cât mai dormim?”, „Plagiatorul sfidează poporul”.

La miting a fost prezent şi Traian Băsescu, dar şi fiica sa, Elena. Au susţinut discursuri fostul premier şi preşedinte al PDL, actualul primar al Clujului, Emil Boc, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele PDL, Vasile Blaga şi alţii.

Participanţii au avut şi fotografii cu Traian Băsescu şi steaguri tricolore sau albe şi baloane.

Reamintim că reprezentanţii PDL au hotărât, luni, organizarea a trei mitinguri, în Cluj-Napoca, Iaşi şi Bucureşti, pentru „susţinerea democraţiei, a statului de drept şi a instituţiilor”.

Declaraţii Traian Băsescu la miting:

„Eu nu lupt pentru un om, ci pentru o ţară, eu nu lupt pentru un scaun, lupt pentru români, nu lupt pentru un interes de grup, lupt pentru valorile europene.

Acestor oameni, lui Crin si Ponta, le-au trebuit 4 zile să distrugă credibilitatea României. Patru zile din săptămâna neagră a României.

Au decapitat statul, primele 3 funcţii din stat, pentru un motiv pe care nu l-au declarat încă. Au nevoie să pună mâna pe justiţie. Obiectivul lor este să pună mâna pe scaunul de la Cotroceni, pentru că numai de acolo se poate numi procurorul general, procurorul şef al DNA, şeful ÎCCJ.

Ei înşişi sunt rezultatul corupţilor, şi unul, fie că îl cheamă Crin, şi altul, fie că îl cheamă Victoraş, sunt puşi în fruntea partidelor ca niste marionete care să îi apere pe cei care sunt gata de plecat la puşcărie

În Parlamentul României sunt 20 de oameni sub urmarire penală, nu mai zic de clientela lor.

Oamenii aceştia şi-au vândut ţara pentru a-i scapa pe corupţi de lege.

Ce nu înţeleg aceşti oameni e că, prin atitudinea lor, izolează România. Izolarea României este declanşată şi în scurt timp riscăm să aflăm că nu mai putem deschide uşa nimănui în interiorul Europei.

Eu nu vreau să rămân preşedinte al românilor la masa verde. În politică, un preşedinte are nevoie de legitimitate.

Îi rog pe români să nu cadă în plasa naţionalismului.

Noi respectăm cutumele Uniunii Europene.

Îi rog pe români, indiferent ce opţiuni au, să vină la votul de pe 29 iulie. Votul nu este despre Băsescu, ci despre restauraţie şi mersul înainte. Sunt convins că veţi spune „nu” abuzului.

Odată rămaşi stabilit la putere, pot face abuzuri împotriva propriului popor. Acest lucru îl puteţi stopa numai Dvs., spunând nu destituirii preşedintelui legitim al ţării.

Mi se pare necinstit din partea politicienilor să creezi condiţiile ca un preşedinte care a aprcurs 8 ani de mandat şi ultimii 3 ani de criză politică să mai trebuiască 50 plus unu, aşa cum a câştigat la alegeri. Ce om politic rezistă pe lumea asta la votul politic după opt ani?

Foarte mulţi spun: nu ai nicio şansă. Dar eu sunt responabil să joc până în ultima clipă cartea democraţiei.”

foto: Bianca Felseghi, Ora de Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. cineva din Alba

    duminică, 15.07.2012 at 09:21

    da 13 000 numai că aţi pus un unu în faţă ! cei de la CJ spun că au fost 3 000 de toţi.iar flacăra ….e interzis folosirea ei în scop electoral…! ! ! ce face mst Baroso ? ? dar procuroarea aia comunistă ? ? nu spune nimic? ? ?

    • moderatorul de serviciu

      duminică, 15.07.2012 at 13:40

      13000 au fost toti, din toate judetele. 3000 din Alba

      • HH

        luni, 16.07.2012 at 09:58

        PANA SI EVENIMENTUL ZILEI A DAT CIFRA DE 6.000 DE PARTICIPANTI, IAR VOI VORBITI DE 13.000 ?! ATI DEVENIT MAI BASISTI DECAT EVZ ?! BANII VORBESC ?

        • moderatorul de serviciu

          luni, 16.07.2012 at 11:00

          @HH, lasa evz, ca nici macar nu are corespondent la Cluj. Au scris dupa televizor. Vezi ce cifre a dat presa locala: Ora de Cluj, Ziua de Cluj, Stiri de Cluj- ziare care nu sunt basiste. Si daca te uiti bine cifrele vin de la jandarmi, care au ochiul format la estimari

  2. HH

    duminică, 15.07.2012 at 23:05

    LASATI PROPAGANDA, 4.000 A FOST NUMARUL TOTAL DE PARTICIPANTI( CHIAR DACA DUMITREL SAU PERES NE ABUREAU CU 50.000).
    TOTI STIM PIATA LUCIAN BLAGA DIN CLUJ, CARE NU ESTE UNA PREA MARE SI NICI ACEASTA NU AU FOST PLINA !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax