Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PDL Alba continuă să spere la postul de preşedinte ANOFM. Până acum nici unul dintre candidaţii propuşi nu a fost respins

Publicat

Rodica Andronescu, a intrunit cele mai multe voturi la sedinta BPJ Alba

Conducerea PDL Alba îşi menţine susţinerea pentru candidaţii propuşi să ocupe funcţia de preşedinte al ANOFM, rămasă liberă după arestarea pentru mită a lui Silviu Bian. Aceştia au trimis listele cu propuneri la Bucureşti, dar până în prezent niciunul dintre cei patru membri ai organizaţiei judeţene nu au primit girul Biroului Permanent Naţional şi nu au fost chemaţi la discuţii.

Potrivit senatorului Alexandru Pereş, urmează ca BPN să se pronunţe privind noul preşedinte al ANOFM: „Noi am făcut propunerile, astea sunt şi ni le menţinem”. Până la această dată, niciunul dintre candidaţii PDL Alba la această funcţie nu a fost chemat la Bucureşti. În ciuda unor zvonuri apărute în presa locală, Rodica Andronescu, favorita Organizaţiei Judeţene a PDL Alba la acest post, susţine că pe agenda sa de lucru nu a fost bifată recent nici o audienţă la Bucureşti: „Din momentul în care eu am fost nominalizată de BPJ şi validată, până astăzi, 7 noiembrie, eu nu am fost plecată la Bucureşti. Deci nu intră în discuţie povestea că eu aş fi putut să merg în audienţă la doamna preşedintă Sulfina Barbu şi că nu am fost primită. Din contră, relaţia mea cu doamna preşedintă a Organizaţiei Naţionale de Femei a PDL este una corectă şi normală, mai ales că am primit şi girul organizaţiei naţionale a BPN de a coordona grupul de formatoare naţionale din organizaţia de femei care implementează un proiect, Politici Publice pentru PDL”.

Reamintim că Rodica Andronescu, inspector şcolar adjunct al IŞJ Alba este considerată favorita Organizaţiei Judeţene a PDL Alba pentru ocuparea postului lui Silviu Bian, întrunind cele mai multe voturi în cadrul şedinţei BPJ Alba. Pe lista cu propuneri înaintată de democrat-liberalii din Alba se află şi directorul operaţional al Serviciului Judeţean de Poştă Alba, Nicolae Albu, directorul OJPC Alba, Dorian Vuşcan şi şeful Serviciului Proiecte Comunitare din cadrul Direcţiei Programe a Primăriei Alba Iulia, Nicolaie Moldovan. În ceea ce îl priveşte pe acesta din urmă, Nicolaie Moldovan a declarat recent că le-a comunicat colegilor de partid că nu îşi doreşte să candideze la această funcţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. he he

    marți, 08.11.2011 at 07:33

    daca nu a fost respins nici unul, poate ii pune pe toti patru….

  2. Ninel

    marți, 08.11.2011 at 12:55

    Fie omu cat de prost, minte-i vine dupa post !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax