Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PDL Alba, cu ochii pe referendum: Orice încercare de fraudă va fi sesizată organelor de ordine

Publicat

Reprezentanţii PDL Alba susţin că vor acorda o mare atenţie modului în care se desfăşoară referendumul de duminică, privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Prim-vicepreşedintele PDL Alba, Ion Dumitrel, a precizat că militanții partidului vor supraveghea, în limita legii, procesul de vot din județul Alba și vor sesiza de îndată, organelor de ordine, orice încercare de fraudă.

„Deja există informații că autocare din județele limitrofe sunt mobilizate pentru a aduce mâine oameni la vot. De aceea, fac apel, pe această cale, la toate instituțiile abilitate ale statutului să fie prezente în teren și să manifeste maximul de vigilență pe tot parcursul desfășurării procesului de vot, pentru a preîntâmpina astfel eventualele încercări de fraudare a referendumului”, a menţionat Ion Dumitrel, într-un comunicat remis presei locale.

„Totodată, fac cunoscut tuturor că militanții PDL Alba vor supraveghea mâine zonele din preajma secțiilor de vot și vor sesiza orice neregulă, preîntâmpinând astfel turismul electoral. De asemenea, fiecare dintre militanții PDL, în nume propriu, va verifica lista electorală din secția de vot de care aparține, pentru a se asigura ca nu cumva altcineva a votat în numele său”, se mai arată în documentul semnat de preşedintele Consiliului Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. fre

    sâmbătă, 28.07.2012 at 18:47

    se zice ca tot hotului ii este frica de ..furat!!!:-)

  2. cineva din Alba

    duminică, 29.07.2012 at 09:48

    măi viorică…hai să-ţi spun eu cum stă treaba,hai la un pahar de şampanie…iacă-tă că sa întors treaba…la noapte aş vrea să-i văd faţa lui Videanu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax