Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mihai Baco, vicepreşedinte PDL Alba: Democrat-liberalii din Alba nu îl mai vor pe Emil Boc la şefia partidului

Publicat

Premierul Emil Boc nu mai beneficiază de susţinerea membrilor Biroului Permanent Judeţean al PDL Alba. Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Alba a Partidului Democrat Liberal, Mihai Baco ne-a informat că, în ultima şedinţă a BPJ, de joi, democrat-liberalii şi-au manifestat interesul de a-l suţine pe Vasile Blaga în cursa pentru şefia partidului. Acesta este de părere că actualul secretar general este singurul om care mai poate scoate partidul din impasul în care se află în prezent.

„Mă fac purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Judeţene PDL Alba şi, în numele colegilor mei, anunţ că Vasile Blaga are toată susţinerea la viitoarea moţiune de cenzură. În opinia noastră, Vasile Blaga este un om al dialogului şi singurul care ne mai poate ridica în acest moment. Este unul dintre acei oameni verticali care nu se închină în faţa vântului şi, deci, cel mai potrivit pentru această funcţie”, a explicat Mihai Baco.

În ceea ce îl priveşte pe actualul preşedinte al PDL, Emil Boc, democrat-liberalii din Alba îl consideră direct responsabil de situaţia în care se află în prezent partidul. „Am deraiat de la platforma cu care am câştigat alegerile, iar prezenţa lui Emil Boc la conducerea partidului a contribuit la scăderea noastră în sondaje. Actualul preşedinte nu mai dă bine în faţa populaţiei, iar, dacă mai rămâne, riscăm să ajungem ca şi PNŢCD-ul”, a completat avocatul Mihai Baco.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga îşi va anunţa oficial, săptămâna viitoare, intrarea în cursa pentru şefia partidului. Publicaţiile naţionale informează că acesta a deschis, joi, lista celor 35 de semnături pentru susţinerea moţiunii cu care va candida la Congresul din mai. Tot săptămâna viitoare, după dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură, premierul Emil Boc este aşteptat să dea un răspuns clar în ceea ce priveşte atât planurile sale de viitor la Palatul Victoria, cât şi în PDL.

Alături de Organizaţia Judeţeană a PDL Alba, Vasile Blaga mai are în spate o parte din greii partidului, împreună cu organizaţiile pe care le reprezintă: Adriean Videanu, Radu Berceanu, Liviu Negoiţă, Ioan Oltean, Cezar Preda şi Gheorghe Albu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Maria

    sâmbătă, 12.03.2011 at 16:14

    Ce sa-ti spun! S-a si gasit cine sa faca anunturi oficiale in numele organizatiei PDL Alba. A inebunit lumea cu totul! Ce conteaza ca exista persoane precum Hava sau Dumitrel care ar fi mai indreptatite sa faca astfel de declaratii ?

  2. simi

    duminică, 13.03.2011 at 17:31

    sa nu fie prea tirziu, daca nu luati masuri urgente va ingroapa BASESCU,boc nu a facut decit sa execute ordinile derbedeului,caruia ii trebuie un stat puternic,bine ca mai sint voci ca de data asta vo tavalit rau de tot basescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax